Salvați albinele! Protejarea biodiversității și îmbunătățirea habitatelor insectelor în Europa

Manuela RIPA
Comisia Europeană
0 Supporters 0 in European Union
The petition was withdrawn by the petitioner
  1. Launched May 2019
  2. Collection finished
  3. Submitted
  4. Dialogue
  5. Failed

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Avem nevoie de insecte pentru ecosistemele noastre și pentru a garanta securitatea alimentară. Comisia trebuie să adopte acte legislative pentru a menține și îmbunătăți habitatele pentru insecte ca indicatori ai unui mediu sănătos. Pentru a îmbunătăți în mod demonstrabil baza naturală pentru viață, solicităm stabilirea de obiective obligatorii: – includerea promovării biodiversității printre obiectivele generale ale PAC – reducerea în mod semnificativ a utilizării pesticidelor, interzicerea fără excepție a pesticidelor nocive și reformarea criteriilor de eligibilitate – promovarea diversității structurale a peisajelor agricole – reducerea efectivă a nutrienților (de exemplu, Natura 2000) – stabilirea efectivă a unor arii de conservare (de exemplu, Directiva-cadru privind apa - DCA) – intensificarea cercetării și a monitorizării și îmbunătățirea educației.

Thank you for your support, Manuela RIPA