Salvați albinele! Protejarea biodiversității și îmbunătățirea habitatelor insectelor în Europa

Petitioner
Comisia Europeană
0 supporters 0 in European Union

The petition was withdrawn by the petitioner

0 supporters 0 in European Union

The petition was withdrawn by the petitioner

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Submitted
  4. Dialogue
  5. Failed

This is an European Citizens' Initiative.

forwarding

Avem nevoie de insecte pentru ecosistemele noastre și pentru a garanta securitatea alimentară. Comisia trebuie să adopte acte legislative pentru a menține și îmbunătăți habitatele pentru insecte ca indicatori ai unui mediu sănătos. Pentru a îmbunătăți în mod demonstrabil baza naturală pentru viață, solicităm stabilirea de obiective obligatorii: – includerea promovării biodiversității printre obiectivele generale ale PAC – reducerea în mod semnificativ a utilizării pesticidelor, interzicerea fără excepție a pesticidelor nocive și reformarea criteriilor de eligibilitate – promovarea diversității structurale a peisajelor agricole – reducerea efectivă a nutrienților (de exemplu, Natura 2000) – stabilirea efectivă a unor arii de conservare (de exemplu, Directiva-cadru privind apa - DCA) – intensificarea cercetării și a monitorizării și îmbunătățirea educației.

Link to the petition

Image with QR code