Mentsük meg a méheket! A biológiai sokféleség védelme és a rovarok élőhelyeinek javítása Európában

Manuela RIPA
Európai Bizottság
0 Supporters 0 in European Union
The petition was withdrawn by the petitioner
  1. Launched May 2019
  2. Collection finished
  3. Submitted
  4. Dialogue
  5. Failed

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Ökoszisztémánk és az élelmezésbiztonság fenntartásához szükségünk van rovarokra. Felkérjük a Bizottságot, hogy dolgozzon ki és terjesszen elő jogszabályjavaslatot a rovarok élőhelyeinek megőrzésére és javítására, mert a különböző rovarfajok fennmaradása jelzésértékű a környezet sértetlensége tekintetében. Az élet természeti alapjainak igazolható javítása érdekében kötelező célokra van szükség: – a biológiai sokféleség elősegítésének a KAP általános céljává tétele; – a növényvédő szerek használatának jelentős csökkentése, a káros növényvédő szerek kivétel nélküli betiltása és a támogathatósági kritériumok megreformálása; – a mezőgazdasági területek strukturális sokféleségének elősegítése; – a tápanyagok mennyiségének hatékony csökkentése (pl. Natura 2000 hálózat); – a természetvédelmi területeket hatékony kialakítása (pl. a vízről szóló keretirányelv); – a kutatás és az ellenőrzés fokozása, az oktatás javítása.

Thank you for your support, Manuela RIPA