Tiere

Rosa Diez Tagarro ühenduse Coordinadora Estatal Stop Ganadería Industrial nimel Hispaania väidetava suutmatuse kohta järgida intensiivse loomakasvatuse levikut käsitlevaid ELi õigusakte

Coordinadora Estatal Stop Ganadería Industrial
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petitsiooni esitaja annab teada, et viimastel aastatel on intensiivse loomakasvatuse ettevõtete planeerimine Hispaanias hüppeliselt kasvanud ning sellel on laastavad tagajärjed sotsiaal-majanduslikule arengule ning keskkonnale, tervisele ja elukvaliteedile maapiirkondades, kus need asuvad. Petitsiooni esitaja sõnul on puhvertsoonid üksikute loomakasvatusettevõtete vahel ning põllumajandusettevõtete ja linnakeskuste vahel selgelt liiga väikesed. Tema arvates julgustavad erinevused liikmesriikide õigusaktides intensiivse loomakasvatusega tegelevate põllumajandusettevõtete kasvu riikides, kus eeskirjad ei ole nii ranged, nagu see on Hispaanias.

Thank you for your support, Coordinadora Estatal Stop Ganadería Industrial

openPetition international