Tiere

Par iespējamu Spānijas nespēju ievērot ES tiesību aktus par intensīvās lopkopības darbību paplašināšanu

Coordinadora Estatal Stop Ganadería Industrial
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Lūgumraksta iesniedzēja norāda, ka pēdējo gadu laikā Spānijā strauji ir palielinājusies intensīvās lopkopības saimniecību plānošana, izraisot negatīvu ietekmi uz sociāli ekonomisko attīstību, kā arī vidi, sabiedrības veselību un dzīves kvalitāti lauku teritorijās, kur atrodas šādas saimniecības. Viņa norāda, ka buferzonas starp atsevišķām lopkopības saimniecībām un starp saimniecībām un pilsētu centriem noteikti nav pietiekami lielas. Viņa uzskata, ka atšķirības atsevišķu dalībvalstu tiesību aktos sekmē intensīvās lopkopības saimniecību izaugsmi valstīs, kur noteikumi nav pārāk stingri, kā tas ir Spānijā.

Thank you for your support, Coordinadora Estatal Stop Ganadería Industrial