Tiere

Rról, hogy Spanyolország állítólag nem tartja be az intenzív állattenyésztés elterjedésére vonatkozó uniós jogszabályokat

Coordinadora Estatal Stop Ganadería Industrial
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

A petíció benyújtója arról számol be, hogy az elmúlt években exponenciálisan nőtt az intenzív állattenyésztő gazdaságok tervezése, ami súlyos következményekkel járt a társadalmi-gazdasági fejlődésre, a környezetre, az egészségre és a vidéki területek életminőségére. Egyértelműen elégtelennek tartja az egyes állattenyésztő gazdaságok, valamint a gazdaságok és a városközpontok közötti pufferzónákat. Véleménye szerint az egyes tagállamok jogszabályai közötti különbségek elősegítik az intenzív állattenyésztő gazdaságok növekedését azokban az országokban, ahol a szabályok nem annyira szigorúak, mint például Spanyolországban.

Thank you for your support, Coordinadora Estatal Stop Ganadería Industrial