Tiere

Za sdružení „Coordinadora Estatal Stop Ganadería Industrial“, ve věci údajného nedodržování právních předpisů EU o rozšiřování intenzivního chovu hospodářských zvířat ze strany Španělska

Coordinadora Estatal Stop Ganadería Industrial
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Předkladatelka uvádí, že plánování intenzivních chovů hospodářských zvířat ve Španělsku se v posledních několika letech exponenciálně zvýšilo, což má hrozivé důsledky pro socioekonomický rozvoj a životní prostředí, zdraví a kvalitu života ve venkovských oblastech, kde se tyto chovy nacházejí. Uvádí, že nárazníkové zóny mezi jednotlivými podniky zabývajícími se chovem hospodářských zvířat a mezi farmami a městskými centry jsou zjevně nedostatečné. Podle jejího názoru rozdíly v právních předpisech jednotlivých členských států podporují růst intenzivních chovů hospodářských zvířat v zemích, kde pravidla nejsou tak přísné, jako tomu je v případě Španělska.

Thank you for your support, Coordinadora Estatal Stop Ganadería Industrial

openPetition international