Tiere

U ime španjolske Organizacije za sprječavanje intenzivnog stočarstva (Coordinadora Estatal Stop Ganadería Industrial), o navodnom španjolskom nepridržavanju zakonodavstva EU-a o širenju intenzivnog stočarstva

Coordinadora Estatal Stop Ganadería Industrial
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Podnositeljica predstavke navodi da je u Španjolskoj tijekom posljednjih nekoliko godina eksponencijalno porastao broj planiranih gospodarstva za intenzivno stočarstvo s teškim posljedicama po društveno-gospodarski razvoj, okoliš, zdravlje i kvalitetu života u ruralnim područjima gdje se ta gospodarstva nalaze. Kaže da očito postoji nedostatan broj zona razdvajanja između pojedinačnih stočnih gospodarstava te između stočnih gospodarstva i gradskih središta. Smatra da razlike u zakonodavstvu pojedinačnih država članica potiču rast gospodarstava za intenzivno stočarstvo u zemljama gdje pravila nisu tako stroga, kao što je slučaj u Španjolskoj.

Thank you for your support, Coordinadora Estatal Stop Ganadería Industrial

openPetition international