Tiere

în numele „Coordinadora Estatal Stop Ganadería Industrial”, privind presupusa nerespectare de către Spania a legislației UE în materie de proliferare a creșterii intensive a animalelor 

Coordinadora Estatal Stop Ganadería Industrial
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
14 Supporters 14 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  2. Collection yet 10 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Petiționara afirmă că planificarea pentru unitățile de creștere intensivă a animalelor a crescut exponențial în Spania în ultimii câțiva ani, ceea ce are consecințe grave asupra dezvoltării socioeconomice și asupra mediului, asupra sănătății și asupra calității vieții în zonele rurale în care acestea sunt situate. Ea afirmă că zonele tampon dintre unitățile zootehnice individuale, ferme și centrul orașelor sunt, în mod clar, insuficiente. În opinia sa, diferențele dintre legislația individuală a statelor membre încurajează creșterea numărului de unități de creștere intensivă a animalelor în țări în care normele nu sunt atât de stricte, așa cum este cazul Spaniei.

Thank you for your support, Coordinadora Estatal Stop Ganadería Industrial

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now