Tiere

от името на „Coordinadora Estatal Stop Ganadería Industrial“, относно предполагаемо неспазване от страна на Испания на законодателството на ЕС относно разпространението на интензивно животновъдство 

Coordinadora Estatal Stop Ganadería Industrial
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
14 Supporters 14 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  2. Collection yet 10 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Вносителят на петицията съобщава, че през последните няколко години в Испания планирането на стопанствата за интензивно животновъдство е нараснало експоненциално с тежки последици за социално-икономическото развитие и околната среда, здравето и качеството на живот в селските райони, където се намират стопанствата. Тя твърди, че буферните зони между отделните животновъдни стопанства и между стопанствата и градските центрове са очевидно недостатъчни. Според нея разликите в законодателствата на отделните държави членки насърчават растежа на стопанствата с интензивно животновъдство в страните, в които правилата не са толкова строги, какъвто е случаят в Испания.

Thank you for your support, Coordinadora Estatal Stop Ganadería Industrial

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now