Handelspolitik

Referitoare la interpretarea restrictivă în ceea ce privește eligibilitatea produselor obținute din broaște pentru finanțarea din Fondul european pentru pescuit și afaceri maritime

Paula Echenique
  1. Launched November 2019

Petiționarul solicită ca toate produsele pescărești și de acvacultură obținute din broaște și din alte surse să fie considerate eligibile pentru ajutoarele prevăzute în Regulamentul (UE) nr. 508/2014 privind Fondul european pentru pescuit și afaceri maritime, în special cele menționate la articolul 48 privind investițiile productive în acvacultură și la articolul 69 privind prelucrarea produselor pescărești și de acvacultură. De asemenea, petiționarul solicită actualizarea anexei I la Regulamentul (UE) nr. 1379/2013 privind organizarea comună a piețelor în sectorul produselor pescărești și de acvacultură, extinzând dispozițiile acesteia la toate organismele de apă dulce și de apă sărată, definite în Regulamentul (UE) nr. 1380/2013 privind politica comună în domeniul pescuitului.

Thank you for your support, Paula Echenique