Handelspolitik

Békákból származó termékek Európai Tengerügyi és Halászati Alap általi finanszírozásra való jogosultságával kapcsolatos korlátozó értelmezésről

Paula Echenique
  1. Launched November 2019

A petíció benyújtója kéri, hogy a békákat és más halászati és akvakultúra-termékeket tekintsék támogathatónak az Európai Tengerügyi és Halászati Alapról szóló 508/2014/EU rendelet értelmében, különösen az akvakultúrába való termelő beruházásokról szóló 48. cikk és a halászati és akvakultúra-termékek feldolgozásáról szóló 69. cikk tekintetében. A petíció emellett kéri a halászati és akvakultúra-termékek piacának közös szervezéséről szóló 1379/2013/EU rendelet I. mellékletének aktualizálását is, annak rendelkezéseit a közös halászati politikáról szóló 1380/2013/EU rendeletben meghatározott valamennyi édesvízi és tengeri szervezetre kiterjesztve.

Thank you for your support, Paula Echenique