Handelspolitik

Paula Echenique konnadest saadavate toodete Euroopa Merendus- ja Kalandusfondist rahastamiskõlbulikkuse kitsa tõlgenduse kohta

Paula Echenique
  1. Launched November 2019

Petitsiooni esitaja nõuab, et konnad ja muud vesiviljelustooted tunnistataks toetuskõlbulikuks vastavalt määrusel (EL) nr 508/2014 Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi kohta, pidades eelkõige silmas artiklit 48, mis käsitleb tulusaid investeeringuid vesiviljelusse ning artiklit 69 kalandus- ja vesiviljelustoodete töötlemise kohta. Petitsiooni esitaja nõuab ka, et ajakohastataks määruse (EL) nr 1379/2013 (kalapüügi- ja vesiviljelustoodete turu ühise korralduse kohta) I lisa, laiendades selle sätteid kõigile magevee ja soolase vee organismidele, mis on määratletud määruses (EL) nr 1380/2013 ühise kalanduspoliitika kohta.

Thank you for your support, Paula Echenique