Handelspolitik

Ki jo vlaga Paula Echenique, državljanka Španije

Paula Echenique
  1. Launched November 2019

Vlagateljica peticije poziva, naj za žabje in druge ribiške proizvodi ter proizvode iz akvakulture šteje, da so upravičeni do pomoči v skladu z Uredbo (EU) št. 508/2014 o Evropskem skladu za pomorstvo in ribištvo, zlasti za tiste iz člena 48 o produktivnih naložbah v akvakulturo in člena 69 o predelavi ribiških proizvodov in proizvodov iz akvakulture. Vlagateljica peticije prav tako poziva k posodobitvi Priloge I k Uredbi (EU) št. 1379/2013 o skupni ureditvi trgov za ribiške proizvode in proizvode iz ribogojstva ter o razširitvi njenih določb na vse sladkovodne in morske organizme, opredeljene v Uredbi (EU) št. 1380/2013 o skupni ribiški politiki.

Thank you for your support, Paula Echenique