Handelspolitik

Dėl griežtos interpretacijos, susijusios su produktų, pagamintų iš varlių, tinkamumu gauti Europos jūrų reikalų ir žuvininkystės fondo finansavimą

Paula Echenique
  1. Launched November 2019

Peticijos pateikėja ragina, kad varlės ir kiti žvejybos ir akvakultūros produktai būtų laikomi tinkamais gauti paramą pagal Reglamentą (ES) Nr. 508/2014 dėl Europos jūrų reikalų ir žuvininkystės fondo, visų pirmą nurodytą 48 straipsnyje, susijusiame su gamybinėmis akvakultūros sektoriaus investicijomis, ir 69 straipsnyje, susijusiame su žvejybos ir akvakultūros produktų perdirbimu. Peticijos pateikėja taip pat ragina atnaujinti Reglamento (ES) Nr. 1379/2013 dėl bendro žvejybos ir akvakultūros produktų rinkų organizavimo I priedą, išplečiant jo nuostatų taikymą visiems gėlavandeniams ir sūraus vandens organizmams, apibrėžtiems Reglamente (ES) Nr. 1380/2013 dėl bendros žuvininkystės politikos.

Thank you for your support, Paula Echenique