Handelspolitik

O reštriktívnom výklade oprávnenosti produktov získaných zo žiab na podporu z prostriedkov Európskeho námorného a rybárskeho fondu

Paula Echenique
  1. Launched November 2019

Predkladateľka petície žiada, aby boli žaby a iné produkty rybolovu a akvakultúry považované za oprávnené na podporu podľa nariadenia (EÚ) č. 508/2014 o Európskom námornom a rybárskom fonde, a to najmä pokiaľ ide o investície uvedené v článku 48, t. j. produktívne investície do akvakultúry, a v článku 69, t. j. investície do spracovania produktov rybolovu a akvakultúry. Predkladateľka petície tiež žiada, aby sa aktualizovala príloha I k nariadeniu (EÚ) č. 1379/2013 o spoločnej organizácii trhov s produktmi rybolovu a akvakultúry tak, aby sa jej ustanovenia rozšírili na všetky sladkovodné a morské organizmy vymedzené v nariadení (EÚ) č. 1380/2013 o spoločnej rybárskej politike.

Thank you for your support, Paula Echenique