PRO-NUTRISCORE

Euroopa Komisjon
102.588 Supporters 102.588 in European Union
  1. Launched May 2019

Palume Euroopa Komisjonil kehtestada kord, mille alusel hakatakse toiduaineid märgistama lihtsustatud NutriScore-märgistega, et tarbijatele oleks tagatud kvaliteetne toitumisalane teave, ja kaitsta nende tervist. 1. Parandada toitumisalase teabe märgistuse loetavust ja mõistetavust, et pakutavas toodete mitmekesises valikus oleks toidu toiteväärtusest võimalik saada ülevaade ühe pilguheiduga; 2. võtta rahvatervise küsimustes meetmeid, julgustades valdkonna spetsialiste parandama oma toodete koostist; 3. ühtlustada Euroopa tasandil toitumisalast teavet, kehtestades ühtse ametliku märgistussüsteemi, et teha lõpp segadusele, mida kogevad Euroopa tarbijad olemasolevate märgistusviiside rohkuse tõttu.

Thank you for your support, Cédric MUSSO