PRO-NUTRISCORE

Cédric MUSSO
Comisia Europeană
111.475 Supporters 111.475 in Europäische Union
The petition was withdrawn by the petitioner
  1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Submitted
  4. Dialogue
  5. Failed

This is an European Citizens' Initiative.

forwarding

Solicităm Comisiei Europene să impună o etichetare Nutriscore simplificată cu privire la produsele alimentare, pentru a garanta furnizarea unor informații nutriționale de calitate consumatorilor și pentru a le proteja sănătatea. 1. Facilitarea citirii și a înțelegerii etichetării nutriționale, astfel încât valoarea nutrițională a unui produs alimentar să poată fi înțeleasă imediat în contextul diversității ofertei de produse alimentare; 2. Luarea de măsuri cu privire la aspectele legate de sănătatea publică, încurajând profesioniștii să îmbunătățească compoziția produselor lor; 3. Armonizarea informațiilor nutriționale la nivel european prin instituirea unui singur sistem oficial de etichetare, care să pună capăt confuziei consumatorilor europeni în fața multitudinii de logouri existente.

Thank you for your support, Cédric MUSSO

openPetition international