“PRO-NUTRISCORE”

Eiropas Komisija
102.588 Supporters 102.588 in European Union
  1. Launched May 2019

Mēs aicinām Eiropas Komisiju uzlikt par pienākumu izvietot uz pārtikas produktiem vienkāršoto uzturvērtības marķējumu “Nutriscore”, lai nodrošinātu, ka patērētājiem tiek sniegta kvalitatīva informācija par uzturvērtību, un lai aizsargātu viņu veselību. 1. Padarīt uzturvērtības marķējumu vieglāk lasāmu un saprotamāku tā, lai pārtikas produkta uzturvērtība, ņemot vērā pārtikas produktu piedāvājuma daudzveidību, uzreiz būtu saprotama. 2. Īstenot pasākumus sabiedrības veselības problēmu risināšanai, mudinot nozares speciālistus uzlabot savu produktu sastāvu. 3. Ieviešot vienotu, oficiālu marķēšanas sistēmu, Eiropas līmenī saskaņot informāciju par uzturvērtību, tādējādi novēršot neskaidrību, kas Eiropas patērētājiem rodas pašreizējās logotipu pārpilnības dēļ.

Thank you for your support, Cédric MUSSO