„PRO-NUTRISCORE“

Europos Komisija
102.588 Supporters 102.588 in European Union
  1. Launched May 2019

Prašome Europos Komisijos nustatyti supaprastintą maisto produktų maistingumo ženklinimą („Nutriscore“) ir taip užtikrinti, kad vartotojai gautų kokybišką informaciją apie maistinę vertę, ir saugoti jų sveikatą. 1. Supaprastinti maistingumo ženklinimą, kad informaciją būtų lengviau skaityti ir suprasti – maisto produkto maistinę vertę turi būti galima suprasti iš karto, nepaisant maisto produktų įvairovės. 2. Spręsti visuomenės sveikatos problemas skatinant sektoriaus atstovus gerinti savo gaminių sudėtį. 3. Suderinti maistingumo ženklinimą visoje Europoje, sukuriant bendrą oficialią ženklinimo sistemą, ir taip pašalinti painiavą, su kuria susiduria vartotojai, kai bando suprasti įvairiausius šiuo metu naudojamus logotipus.

Thank you for your support, Cédric MUSSO