Gesundheit

Petition No 0500/2020 by Sindicato De Técnicos De Enfermería (Spain) on individual protection equipment for healthcare professional s on their fight against Covid 19

Sindicato De Técnicos De Enfermería Sae
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining 6 days

Lūgumraksta iesniedzējs aicina Eiropas Parlamentu noskaidrot situāciju, kas saistīta ar normatīvajos aktos paredzēto medicīnisko materiālu trūkumu, piegādes aizkavēšanos un piegādāto individuālo aizsardzības līdzekļu nepārbaudīšanu. Lūgumraksta iesniedzējs aicina Veselības ministriju un reģionālos veselības aprūpes dienestus to pārziņā esošo jomu un pilnvaru robežās sniegt veselības aprūpes personālam skaidrojumu par nedrošo darba organizāciju krīzes laikā. Lūgumraksta iesniedzējs uzskata, ka iepriekš aprakstītie fakti ir kliedzošs darba ņēmēju pamattiesību pārkāpums. Veselības ministrija ir atzinusi saistību starp inficēto personālu un materiālu trūkumu. Viens no "lielā inficēšanās gadījumu skaita" iemesliem varētu būt personāla "nepietiekama aizsardzība".

Thank you for your support, Sindicato De Técnicos De Enfermería Sae

openPetition international