Gesundheit

By Sindicato De Técnicos De Enfermería (Spain) on individual protection equipment for healthcare professional s on their fight against Covid 19

Sindicato De Técnicos De Enfermería Sae
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining 13 days

Petitsiooni esitaja nõuab tungivalt, et Euroopa Parlament uuriks, miks puuduvad seadusega ettenähtud hügieenitarbed, tarned hilinevad ja tarnitavaid isikukaitsevahendeid ei kontrollita. Ta nõuab tungivalt, et tervishoiuministeerium ja eri piirkondlikud tervishoiuteenistused annaksid oma valdkonna ja volituste piires tervishoiutöötajatele kriisi ebakindla korralduse kohta vastuse. Ta leiab, et eespool kirjeldatud asjaolud kujutavad endast töötajate põhiõiguste jämedat rikkumist. Tervishoiuministeerium on nakatunud töötajate ja materjalide puudumise vahelist suhet tunnistanud. Üks selle „suure nakatumise“ põhjuseid võib olla see, et töötajad olid „nõuetekohaselt kaitsmata“.

Thank you for your support, Sindicato De Técnicos De Enfermería Sae

openPetition international