Gesundheit

By Sindicato De Técnicos De Enfermería (Spain) on individual protection equipment for healthcare professional s on their fight against Covid 19

Sindicato De Técnicos De Enfermería Sae
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining 6 days

Podnositelj poziva EP da preispita nedostatak propisanih sanitarnih materijala, kašnjenje njihove isporuke i izostanak provjere isporučene osobne zaštitne opreme. Od Ministarstva zdravstva i regionalnih zdravstvenih službi traži da unutar svojih područja nadležnosti i ovlasti daju odgovor zdravstvenim djelatnicima o neorganiziranom pristupu krizi. Smatra da prethodno navedene činjenice predstavljaju značajno kršenje osnovnih radničkih prava s obzirom na to da je Ministarstvo zdravstva svjesno poveznice između zaraženog osoblja i nedostatka materijala. Jedan od uzroka „visoke razine zaraze” mogla bi biti „nepropisna zaštita” osoblja.

Thank you for your support, Sindicato De Técnicos De Enfermería Sae

openPetition international