Gesundheit

By Sindicato De Técnicos De Enfermería (Spain) on individual protection equipment for healthcare professional s on their fight against Covid 19 

Sindicato De Técnicos De Enfermería Sae
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
3 Supporters 3 in Europäische Union
1% from 500 for quorum
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining 6 days
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Organizacija, ki vlaga peticijo, poziva Evropski parlament, naj se raziščejo razmere in poizve o pomanjkanju sanitarnega materiala, zamudah pri dobavi in nezadostnemu preverjanju dobavljene zaščitne opreme. Ministrstvo za zdravje in različne regionalne zdravstvene službe na svojih področjih in v okviru svojih pristojnosti poziva, naj zdravstvenemu osebju podajo odgovore v zvezi s slabo organizacijo v času pandemije. Verjame, da omenjena dejstva pomenijo radikalno kršitev temeljnih pravic delavcev, saj je celo ministrstvo za zdravstvo priznalo povezavo med okužbami zdravstvenih delavcev in pomanjkanjem sanitarnega materiala. Eden od razlogov za to „hitro širjenje bolezni“ bi lahko bil ta, da je bilo osebje „neprimerno zaščiteno“.

Thank you for your support, Sindicato De Técnicos De Enfermería Sae

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now

openPetition international