Gesundheit

By Sindicato De Técnicos De Enfermería (Spain) on individual protection equipment for healthcare professional s on their fight against Covid 19

Sindicato De Técnicos De Enfermería Sae
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining 6 days

Předkladatel naléhavě žádá EP, aby se zajímal o situaci nedostatečného povinného hygienického vybavení, zpoždění dodávek a absenci kontrol dodaných osobních ochranných prostředků. Vyzývá ministerstvo zdravotnictví a jednotlivé regionální zdravotnické orgány, aby v rámci svých oblastí a pravomocí poskytly zdravotnickému personálu odpověď ohledně nejistého řízení krize. Domnívá se, že výše popsaná fakta představují radikální porušení základních pracovních práv. Ministerstvo zdravotnictví uznalo vztah mezi infikovaným personálem a nedostatkem materiálu. Jednou z příčin této „vysoké nakažlivosti“ by mohlo být to, že personál byl „nepřiměřeně chráněn“.

Thank you for your support, Sindicato De Técnicos De Enfermería Sae

openPetition international