Gesundheit

By Sindicato De Técnicos De Enfermería (Spain) on individual protection equipment for healthcare professional s on their fight against Covid 19

Sindicato De Técnicos De Enfermería Sae
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining 13 days

Predkladateľ petície naliehavo žiada Európsky parlament, aby sa informoval o stave nedostatku predpísaného sanitárneho materiálu, o oneskorení v doručovaní, neoverovaní poskytnutých individuálnych ochranných prostriedkov. Naliehavo vyzýva ministerstvo zdravotníctva a rôzne regionálne zdravotnícke služby, aby vo svojich príslušných oblastiach a právomociach poskytli zdravotníckym pracovníkom odpoveď na nedostatočnú organizáciu počas krízy. Združenie sa domnieva, že uvedené skutočnosti predstavujú zásadné porušenie základných pracovných práv. Ministerstvo zdravotníctva uznalo súvislosť medzi nakazeným personálom a nedostatkom materiálu. Jednou z príčin „vysokého výskytu nákazy“ by mohla byť skutočnosť, že zamestnanci boli „nesprávne chránení“.

Thank you for your support, Sindicato De Técnicos De Enfermería Sae

openPetition international