Gesundheit

By Sindicato De Técnicos De Enfermería (Spain) on individual protection equipment for healthcare professional s on their fight against Covid 19 

Sindicato De Técnicos De Enfermería Sae
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
3 Supporters 3 in Europäische Union
1% from 500 for quorum
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining 13 days
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Vetoomuksen esittäjä kehottaa Euroopan parlamenttia tutkimaan lakisääteisten terveydenhoitotarvikkeiden pulaa, toimitusten viivästymistä ja toimitettujen yksittäisten suojavarusteiden tarkistamatta jättämistä. Hän kehottaa terveysministeriötä ja alueellisia terveydenhuoltoyksiköitä vastaamaan toiminta-alueensa ja valtuuksiensa puitteissa terveydenhoitohenkilöstölle, miksi kriisi on hoidettu arveluttavalla tavalla. Hän katsoo, että edellä kuvatut tosiseikat loukkaavat vakavalla tavalla työntekijöiden perusoikeuksia. Terveysministeriö on myöntänyt, että tartunnan saaneiden työntekijöiden ja tarvikepulan välillä on yhteys. Yksi syy tähän korkeaan tartuntamäärään voi olla se, ettei henkilöstöllä ollut asianmukaisia suojavarusteita.

Thank you for your support, Sindicato De Técnicos De Enfermería Sae

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now

openPetition international