Gesundheit

By Sindicato De Técnicos De Enfermería (Spain) on individual protection equipment for healthcare professional s on their fight against Covid 19

Sindicato De Técnicos De Enfermería Sae
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining 6 days

Petiționarul solicită PE să investigheze lipsa materialului sanitar reglementar, întârzierea livrărilor, neverificarea echipamentului individual de protecție furnizat. El îndeamnă Ministerul Sănătății și diferitele servicii regionale de sănătate, în domeniile și competențele lor respective, să le ofere un răspuns cadrelor medicale cu privire la organizarea precară în contextul crizei. Consideră că faptele descrise mai sus reprezintă o încălcare radicală a drepturilor fundamentale ale lucrătorilor; Ministerul Sănătății a recunoscut legătura dintre infectarea personalului și lipsa materialului. Una dintre cauzele acestui „grad ridicat de contaminare” ar putea fi faptul că personalul nu a fost „protejat în mod necorespunzător”.

Thank you for your support, Sindicato De Técnicos De Enfermería Sae

openPetition international