Gesundheit

Petition No 0500/2020 by Sindicato De Técnicos De Enfermería (Spain) on individual protection equipment for healthcare professional s on their fight against Covid 19 

Sindicato De Técnicos De Enfermería Sae
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
3 Supporters 3 in Europäische Union
1% from 500 for quorum
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining 6 days
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

A petíció benyújtói arra kérik az EP-t, hogy tájékozódjon a jogszabályban előírt egészségügyi anyagok hiányáról, a szállítás késedelméről, valamint az egyéni védőeszközök ellenőrzésének elmulasztásáról. Sürgeti az egészségügyi minisztériumot és a különböző regionális egészségügyi szolgálatokat, hogy saját területükön és hatáskörükben adjanak választ az egészségügyi személyzetnek a válság bizonytalan megszervezéséről. Úgy véli, hogy a fent leírt tények az alapvető munkajogok radikális megsértését jelentik; Az Egészségügyi Minisztérium elismerte a fertőzött személyzet és az anyaghiány közötti kapcsolatot. Ennek a „magas átterjedésnek” az egyik oka az lehet, hogy a személyzet nem megfelelően volt védve.

Thank you for your support, Sindicato De Técnicos De Enfermería Sae

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now

openPetition international