Gesundheit

By Sindicato De Técnicos De Enfermería (Spain) on individual protection equipment for healthcare professional s on their fight against Covid 19

Sindicato De Técnicos De Enfermería Sae
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining 6 days

Peticijos pateikėjas primygtinai ragina EP ištirti situaciją, susijusią su sanitarinių medžiagų reglamentavimo trūkumu, pristatymo vėlavimu, nesugebėjimu patikrinti tiekiamų asmeninių apsaugos priemonių. Jis primygtinai ragina Sveikatos ministeriją ir įvairias regionines sveikatos priežiūros tarnybas, atsižvelgiant į savo atitinkamas sritis ir įgaliojimus, atsiskaityti sveikatos priežiūros darbuotojams už nepatikimą veiklos organizavimą krizės metu. Jis mano, kad pirmiau aprašyti faktai reiškia radikalų pagrindinių darbo teisių pažeidimą. Sveikatos ministerija pripažino, kad tarp infekuotų asmenų ir medžiagų trūkumo buvo ryšys. Viena iš šio plataus masto užkrėtimo priežasčių galėjo būti netinkama darbuotojų apsauga.

Thank you for your support, Sindicato De Técnicos De Enfermería Sae

openPetition international