Bildung

Par video novērošanu, lai novērstu bērnu un vecu cilvēku ļaunprātīgu izmantošanu

Alberto Cirio
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Lūgumraksta iesniedzējs pauž bažas par daudzajiem sliktas izturēšanās un ļaunprātīgas izmantošanas gadījumiem bērnudārzos un vecu cilvēku aprūpes iestādēs Itālijā. Viņš uzskata, ka videonovērošanas sistēmas šajās iestādēs būtu ļoti noderīgas, lai novērstu sliktu izturēšanos pret īpaši neaizsargātām personām un viņu ļaunprātīgu izmantošanu, un tādēļ mudina Eiropas Parlamentu panākt grozījumus Regulā (ES) 2016/679 par personas datu aizsardzību, paredzot īpašus izņēmumus bērnudārzos un vecu cilvēku aprūpes centros. Lūgumraksta iesniedzējs apgalvo, ka neaizsargātu personu, piemēram, bērnu un vecu cilvēku, fiziskā un garīgā neaizskaramība ir svarīgāka par privātās dzīves aizsardzību.

Thank you for your support, Alberto Cirio