Bildung

Alberto Cirio
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Predkladateľ petície vyjadruje znepokojenie nad početnými prípadmi zlého zaobchádzania a zneužívania v materských školách a centrách pre seniorov v Taliansku. Domnieva sa, že sledovacie videosystémy by v uvedených zariadeniach výrazne pomohli v úsilí zabrániť zlému zaobchádzaniu a zneužívaniu obzvlášť zraniteľných jednotlivcov, a preto naliehavo vyzýva Európsky parlament, aby sa usiloval o zmenu a doplnenie nariadenia (EÚ) 2016/679 o ochrane osobných údajov, pričom by mal pre materské školy a centrá pre seniorov stanoviť osobitné výnimky. Predkladateľ petície tvrdí, že fyzická a duševná nedotknuteľnosť zraniteľných osôb, ako sú deti a seniori, by sa mala uprednostňovať pred ochranou súkromia.

Thank you for your support, Alberto Cirio