Bildung

Dėl stebėjimo vaizdo kameromis siekiant užkirsti kelią vaikų ir pagyvenusių žmonių išnaudojimui

Alberto Cirio
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Peticijos pateikėjas reiškia susirūpinimą dėl daugelio netinkamo elgesio ir išnaudojimo atvejų vaikų darželiuose ir pagyvenusių žmonių priežiūros centruose Italijoje. Jis mano, kad šiose institucijose stebėjimo vaizdo kameromis sistemos labai padėtų siekiant užkirsti kelią netinkamam elgesiui su ypač pažeidžiamais asmenimis ir jų išnaudojimui, todėl primygtinai ragina Europos Parlamentą siekti iš dalies pakeisti Reglamentą (ES) 2016/679 dėl asmens duomenų apsaugos, numatant konkrečias vaikų darželiuose ir pagyvenusių žmonių priežiūros centruose taikytinas išimtis. Peticijos pateikėjas teigia, kad fizinei ir psichinei pažeidžiamų asmenų, pavyzdžiui, vaikų ir pagyvenusių žmonių, neliečiamybei turėtų būti teikiama pirmenybė prieš privatumo apsaugą.

Thank you for your support, Alberto Cirio