Bauvorhaben

Par priekšlikumu noraidīt jauna iepirkšanās centra būvniecības projektu Bollatē Milānas provincē (Itālija)

European Parliament
  1. Launched 25/02/2020

Lūgumraksta iesniedzējs pieprasa noraidīt jauna iepirkšanās centra būvniecības projektu Bollatē Milānas provincē. Viņš norāda, ka šā iepirkšanās centra būvniecība izraisītu ceļu satiksmes pieaugumu šajā apvidū. Lūgumraksta iesniedzējs sūdzas par augsto piesārņojuma līmeni, kas nopietni kaitē Lombardijas iedzīvotāju veselībai, — Lombardija ir reģions, kurā gaisa kvalitātes rādītāji ir vieni no sliktākajiem Eiropā. Viņš atsaucas uz pārkāpumu procedūrām pret Itāliju par Direktīvas 2008/50/EK par gaisa kvalitāti pārkāpšanu. Lūgumraksta iesniedzējs uzsver, ka attiecīgā teritorija ir neapbūvēta — tajā nav ēku un tā tiek izmantota lauksaimniecībai — un jauns iepirkšanās centrs to neatgriezeniski sabojātu.

Thank you for your support, European Parliament