Bauvorhaben

Massimiliano Mantovani koos 22 allkirjaga ettepaneku kohta tühistada Milano provintsis (Itaalia) Bollates uue kaubanduskeskuse ehitamise projekt

European Parliament
  1. Launched 25/02/2020

Petitsiooni esitaja palub, et tühistataks uue kaubanduskeskuse ehitamise projekt Bollates, Milano provintsis (Itaalia). Petitsiooni esitaja väitel suurendaks selle kaubanduskeskuse ehitamine piirkonna maanteeliiklust. Ta kurdab kõrge saastatusetaseme ohu üle, mis kahjustaks oluliselt elanike tervist Lombardias, kus õhukvaliteet on üks Euroopa halvimaid. Petitsiooni esitaja viitab Itaalia vastu algatatud rikkumismenetlusele seoses direktiivi 2008/50/EÜ (välisõhu kvaliteedi kohta) rikkumisega. Petitsiooni esitaja rõhutab, et asjaomane piirkond on roheala – hoonetevaba ja põllumajanduslikus kasutuses – ning uus kaubanduskeskus kahjustaks seda pöördumatult.

Thank you for your support, European Parliament