Gesundheit

On a request for funding for biomedical research on Myalgic Encephalomyelitis 

Evelien Van Den Brink
Peticioni drejtohet tek
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
2.971 mbështetësit 2.971 në Europäische Union
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar shtator 2019
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Kjo është një kërkesë në internet të Parlamentit Evropian .

përpara

The petitioner refers to her poor health conditions, as she suffers from Myalgic Encephalomyelitis (ME). Such disease, sometimes called Chronic Fatigue Syndrome, is a devastating chronic disease that causes dysfunction of the neurological, immune, endocrine and metabolism systems. The petitioner states that ME affects approximately two million EU citizens, with huge economic and societal costs, thus representing a hidden public health crisis. The petitioner calls on the European institutions to make sufficient funds available for biomedical research into ME, in order to deliver a diagnostic test, clinical trials and effective treatments for this disabling disease.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Evelien Van Den Brink

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International