Versorgung

Om lovligheden af artikel 417 i den bulgarske civilproceslov og påståede krænkelser af forbrugerrettigheder i retssager om betalingsordrer i Bulgarien 

E. P.
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
8 Supporters 8 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 6 weeks
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Andrageren opfordrer til at undersøge en fogeds handlinger i henhold til artikel 417 i den bulgarske civilproceslov, som efter hans mening kan være ulovlige, og til at indlede en disciplinærsag og fastlægge fogedens strafansvar. Europa-Parlamentet har modtaget adskillige klager om dette spørgsmål fra andre bulgarske borgere, der påstår, at de bulgarske retslige procedurer i henhold til artikel 417 i den bulgarske civilproceslov er ensidige, og at forbrugerne ikke får mulighed for at forsvare sig i retten, hvor afgørelserne udelukkende er baseret på långiverens krav med hensyn til lånets eksistens og størrelse. Andrageren foreslår også, at Parlamentet udøver sin ret til indirekte initiativ i forhold til artikel 435, stk. 2, i den bulgarske civilproceslov. Andrageren hævder, at fogeden har krænket deres ejendomsret og tilsidesat loven og den bulgarske højesterets praksis.

Thank you for your support, E. P.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now