Versorgung

Par Bulgārijas Civilprocesa kodeksa 417. panta likumību un patērētāju tiesību iespējamo pārkāpumu saistībā ar maksājuma rīkojumu procedūrām Bulgārijā

E. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 7 weeks

Lūgumraksta iesniedzējs prasa izskatīt tiesu izpildītāja darbības saskaņā ar Bulgārijas Civilprocesa kodeksa 417. pantu, kas, pēc viņa domām, ir nelikumīgs, kā arī uzsākt disciplinārlietu un noteikt tiesu izpildītāja kriminālatbildību. Eiropas Parlaments ir saņēmis vairākas sūdzības par šo jautājumu no citiem Bulgārijas iedzīvotājiem, kuri apgalvo, ka Bulgārijas tiesas process saskaņā ar Bulgārijas Civilprocesa kodeksa 417. pantu ir vienpusējs un patērētājiem netiek dota iespēja aizstāvēties tiesā, kuras nolēmumi ir pilnībā balstīti uz aizdevēja prasībām attiecībā uz aizdevuma pastāvēšanu un summu. Lūgumraksta iesniedzējs arī ierosina Parlamentam īstenot savas netiešās iniciatīvas tiesības saistībā ar Bulgārijas Civilprocesa kodeksa 435. panta 2. punktu. Lūgumraksta iesniedzējs apgalvo, ka tiesu izpildītājs ir ļaunprātīgi izmantojis viņu īpašuma tiesības un ir pārkāpis Bulgārijas Augstākās tiesas likumu un praksi.

Thank you for your support, E. P.