Versorgung

1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Peticijos pateikėjas ragina ištirti teismo antstolio veiksmus pagal Bulgarijos civilinio proceso kodekso 417 straipsnį, kuris, jo manymu, gali būti neteisėtas, ir pradėti drausminę procedūrą bei nustatyti teismo antstolio baudžiamąją atsakomybę. Europos Parlamentas šiuo klausimu gavo keletą skundų iš Bulgarijos piliečių, kurie teigė, kad Bulgarijos teismo procesas pagal Bulgarijos civilinio proceso kodekso 417 straipsnį yra vienašališkas ir vartotojams nėra suteikta galimybė apsiginti teisme, nes teismo nutartys grindžiamos vien paskolos davėjo teiginiais dėl paskolos buvimo ir dydžio. Peticijos pateikėjas taip pat nurodo, kad Parlamentas naudojasi savo netiesioginės iniciatyvos teise Bulgarijos civilinio proceso kodekso 435 straipsnio 2 dalies prasme. Peticijos pateikėjas teigia, kad teismo antstolis piktnaudžiavo jų nuosavybės teisėmis ir nesilaikė įstatymo ir Bulgarijos Aukščiausiojo Teismo praktikos.

Thank you for your support, E. P.

openPetition international