Versorgung

Bulgaaria tsiviilkohtumenetluse seadustiku artikli 417 seaduslikkuse kohta ning tarbijaõiguste väidetava rikkumise kohta maksekäsumenetluste puhul Bulgaarias

E. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petitsiooni esitaja nõuab, et uuritaks kohtutäituri tegevust vastavalt Bulgaaria tsiviilkohtumenetluse seadustiku artiklile 417, mis võib tema arvates olla ebaseaduslik, ning algatataks kohtutäituri suhtes distsiplinaarmenetlus ja kehtestataks kriminaalvastutus. Euroopa Parlament on saanud teistelt Bulgaaria kodanikult selle kohta mitu kaebust, milles väidetakse, et Bulgaaria tsiviilkohtumenetluse seadustiku artiklis 417 sätestatud Bulgaaria kohtumenetlused on ühepoolsed ja tarbijatele ei anta võimalust end kohtus kaitsta, kus otsused põhinevad täielikult laenuandja nõuetel laenu olemasolu ja suuruse kohta. Petitsiooni esitaja teeb ka ettepaneku, et Euroopa Parlament kasutaks oma kaudset algatusõigust seoses Bulgaaria tsiviilkohtumenetluse seadustiku artikli 435 lõikega 2. Petitsiooni esitaja väitel on kohtutäitur kuritarvitanud nende omandiõigusi ning eiranud seadust ja Bulgaaria ülemkohtu praktikat.

Thank you for your support, E. P.
pro

contra