Zusammenleben

O priznanju pravic iz državljanstva EU za državljane Združenega kraljestva po izstopu Združenega kraljestva iz EU ,

Ian Stock
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 6 weeks

Vlagatelj peticije Evropsko unijo poziva, naj stori vse, kar je v njeni moči, da bi se ohranile pravice in zaščitili interesi državljanov Združenega kraljestva, ki želijo ohraniti državljanstvo EU. Vlagatelj peticije meni, da bi bilo treba pravice iz državljanstva Unije, kolikor je mogoče, razširiti na državljane Združenega kraljestva, ki to zahtevajo, če so pravni subjekti ene od 27 držav članic, in obratno, za državljane EU v Združenem kraljestvu. Vlagatelj peticije trdi, da bi morala Evropska unija po potrebi enostransko ukrepati, da bi se ohranile pravice oseb, ki se želijo registrirati kot „pridruženi državljani EU“ po izstopu Združenega kraljestva iz EU.

Thank you for your support, Ian Stock