Zusammenleben

Privind recunoașterea drepturilor legate de cetățenia UE pentru cetățenii britanici după Brexit

Ian Stock
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petiționarul solicită Uniunii Europene să facă tot posibilul pentru a apăra drepturile și interesele acelor cetățeni britanici care doresc să păstreze cetățenia UE. Petiționarul este de părere că drepturile conferite de cetățenia Uniunii ar trebui, pe cât posibil, să fie extinse la resortisanții Regatului Unit care solicită acest lucru atunci când se află sub jurisdicția unuia dintre cele 27 de state membre și, în mod reciproc, a cetățenilor UE în Regatul Unit. Petiționarul susține că Uniunea Europeană ar trebui să acționeze, în mod unilateral, dacă este necesar, pentru a proteja drepturile persoanelor care doresc să se înregistreze ca „cetățeni asociați ai UE” după Brexit.

Thank you for your support, Ian Stock
pro