Zusammenleben

0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Podnositelj predstavke traži od Europske unije da učini sve što je u njezinoj moći kako bi se poštovala prava i interesi onih britanskih građana koji žele zadržati građanstvo EU-a. Podnositelj predstavke smatra da bi se prava građanstva EU-a trebala, u mjeri u kojoj je to moguće, proširiti i na državljane Ujedinjene Kraljevine koji to zatraže kada su pod jurisdikcijom jedne od 27 država članica, a isto bi uzajamno vrijedilo i za građane EU-a u Ujedinjenoj Kraljevini. Podnositelj predstavke tvrdi da bi Europska unija trebala, po potrebi jednostrano, djelovati kako bi se zaštitila prava onih koji bi se nakon Brexita željeli registrirati kao „pridruženi građani EU-a”.

Thank you for your support, Ian Stock
pro