Zusammenleben

Par tiesību uz ES pilsonību atzīšanu Apvienotās Karalistes valstspiederīgajiem pēc Brexit

Ian Stock
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Lūgumraksta iesniedzējs lūdz Eiropas Savienību darīt visu iespējamo, lai aizstāvētu to Lielbritānijas pilsoņu tiesības un intereses, kuri vēlas saglabāt ES pilsonību. Lūgumraksta iesniedzējs uzskata, ka tiesības uz Savienības pilsonību, cik tas iespējams, būtu jāattiecina arī uz Apvienotās Karalistes valstspiederīgajiem, kas to pieprasa, ja viņi pieder kādai no 27 dalībvalstu jurisdikcijām, un pēc savstarpīguma principa tāpat to piemērot arī ES valstspiederīgajiem Apvienotajā Karalistē. Lūgumraksta iesniedzējs apgalvo, ka Eiropas Savienībai, ja nepieciešams, vajadzētu rīkoties vienpusēji, lai saglabātu to personu tiesības, kuras pēc Brexit vēlēsies reģistrēties kā “asociētie ES pilsoņi”.

Thank you for your support, Ian Stock
pro