Zusammenleben

Ian Stock ELi kodakondsusest tulenevate õiguste tunnustamise kohta Ühendkuningriigi kodanike puhul pärast Brexitit

Ian Stock
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 6 weeks

Petitsiooni esitaja palub Euroopa Liidul teha kõik endast oleneva, et kaitsta nende Ühendkuningriigi kodanike õigusi ja huve, kes soovivad ELi kodakondsust säilitada. Petitsiooni esitaja on seisukohal, et liidu kodakondsusest tulenevaid õigusi tuleks nii palju kui võimalik laiendada Ühendkuningriigi kodanikele, kes seda taotlevad, kui nad kuuluvad 27 liikmesriigist ühe jurisdiktsiooni alla, ja vastastikuselt ELi kodanikele Ühendkuningriigis. Petitsiooni esitaja väidab, et Euroopa Liit peaks võtma vajaduse korral ühepoolselt meetmeid, et kaitsta pärast Brexitit nende inimeste õigusi, kes soovivad end registreerida nn assotsieerunud ELi kodanikena.

Thank you for your support, Ian Stock