Zusammenleben

Dėl ES piliečių teisių pripažinimo Jungtinės Karalystės piliečiams Jungtinei Karalystei išstojus iš Europos Sąjungos

Ian Stock
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 6 weeks

Peticijos pateikėjas prašo Europos Sąjungos daryti viską, kas įmanoma, kad būtų išsaugotos tų Jungtinės Karalystės piliečių teisės ir interesai, kurie nori išlaikyti ES pilietybę. Peticijos pateikėjas mano, kad Sąjungos pilietybės teisės turėtų būti kuo labiau išplėstos, jas suteikiant Jungtinės Karalystės piliečiams, kurie to prašo, kai jie priklauso vienos iš 27 valstybių narių jurisdikcijai, o abipusiškai ir ES piliečiams Jungtinėje Karalystėje. Peticijos pateikėjas teigia, kad Europos Sąjunga, jei reikia, turėtų vienašališkai veikti, kad būtų išsaugotos asmenų, siekiančių užsiregistruoti kaip ES piliečiai, teisės po Jungtinės Karalystės išstojimo iš Europos Sąjungos.

Thank you for your support, Ian Stock