Handelspolitik

Miguel Angel Alvarez Cabrerizo ühtse teavitamise kohta kogu ELis pakutavatest ühistransporditeenustest

Miguel Angel Alvarez Cabrerizo
  1. Launched 17/01/2020

Petitsiooni esitaja kaebab, et ELi kodanikel puudub juurdepääs ühtsele teabele kogu ELis pakutavate avalike reisijateveoteenuste kohta. Kuigi transpordiettevõtete või kohalike omavalitsuste veebilehed ja mobiilirakendused sisaldavad teavet ühistranspordi sõiduplaanide ja kaartide kohta, juhib ta tähelepanu asjaolule, et ühest ELi liikmesriigist teise liikudes on seda teavet raske leida või sellest aru saada. Seetõttu teeb ta ettepaneku julgustada ELi ühistranspordiettevõtteid ühistranspordi sõiduplaane ja kaarte käsitleva teabe avaldamisel kasutama ühtseid standardvorme ning võimaldama ELi kodanikele juurdepääsu ühtsele teabeallikale ühistransporditeenuste kohta kogu ELis. Lõpetuseks on petitsiooni esitaja kindel, et ELi vahendeid ei ole sel eesmärgil piisavalt kasutatud.

Thank you for your support, Miguel Angel Alvarez Cabrerizo