Bildung

Kterou předkládá C. D. H. (Nizozemsko), ve věci odloučení jeho malého dítěte od rodičů a nedostatečné péče poskytované úřadem na ochranu dětí (osobní případ)

Conrad Den Hertog
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 4 Wochen

V roce 2018 odebral nizozemský úřad na ochranu dětí (Jeugdbescherming) předkladateli petice dítě na základě obvinění ze zneužívání. O šest měsíců později byl u dítěte diagnostikován autismus. Rodiče by chtěli znovu získat rodičovská práva, zatímco úřad na ochranu dětí navrhuje přemístit dítě do náhradního domova. Předkladatel dále tvrdí, že v zařízení, v němž je dítě umístěno nyní, není jeho dítěti poskytováno odpovídající vzdělávání nebo výuka jazyků, ani správná výživa.

Thank you for your support, Conrad Den Hertog

openPetition international