Bildung

относно отделянето на неговото малко дете от родителите и относно недостатъчните грижи, предоставени от службите за закрила на детето (личен случай)

Conrad Den Hertog
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 3 Wochen

През 2018 г. детето на вносителя на петицията е било отнето от нидерландските служби за закрила на детето (Jeugdbescherming) въз основа на твърдения за малтретиране. Шест месеца по-късно детето е диагностицирано с аутизъм. Родителите желаят да възстановят родителските си права, докато службите за закрила на детето предлагат детето да се премести в приемно семейство. Освен това вносителят на петицията твърди, че в институцията, в която детето е настанено сега, не се осигурява подходящо образование или езиково обучение за неговото дете, нито правилен хранителен режим.

Thank you for your support, Conrad Den Hertog

openPetition international