Bildung

Privind separarea copilului său de vârstă mică de părinți și îngrijirea insuficientă oferită de serviciile de protecție a copilului (caz personal)

Conrad Den Hertog
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 4 Wochen

În 2018, copilul petiționarului a fost preluat de serviciile olandeze de protecție a copilului (Jeugdbescherming), în baza unor acuzații de abuz. Șase luni mai târziu, copilul a fost diagnosticat cu autism. Părinții ar dori să fie repuși în drepturile părintești, însă serviciile de protecție sugerează că copilul ar trebui transferat într-o familie substitutivă. Petiționarul susține și că în instituția în care se află copilul acum, acesta nu este școlarizat și nu i se oferă o pregătire lingvistică adecvată și nici o alimentație corectă.

Thank you for your support, Conrad Den Hertog

openPetition international