Bildung

Dėl peticijos pateikėjo mažamečio vaiko atskyrimo nuo tėvų ir vaiko teisių apsaugos tarnybų teikiamos nepakankamos priežiūros (asmeninė byla)

Conrad Den Hertog
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 3 Wochen

2018 m. Nyderlandų vaiko teisių apsaugos tarnybos (Jeugdbescherming), remdamosi įtarimais dėl netinkamo elgesio, paėmė iš peticijos pateikėjo vaiką. Po šešių mėnesių vaikui buvo diagnozuotas autizmas. Tėvai norėtų, kad jiems vėl būtų suteikta tėvų valdžia, tačiau vaiko teisių apsaugos tarnybos siūlo vaiką perkelti į globos namus. Peticijos pateikėjas taip pat teigia, kad įstaigoje, kurioje jo vaikas dabar gyvena, jam neteikiamas nei tinkamas mokyklinis ar kalbos mokymas, nei tinkama mityba.

Thank you for your support, Conrad Den Hertog

openPetition international